میکروفون

یکی از ابزارآلات بسیار مهم در عرصه صدا و موسیقی، میکروفون است. این وسیله پرکاربرد، کیفیت و انتقال صدا را با کیفیت بسیار عالی انجام می دهد. در هر زمینه ای که مشغول هستید، نیاز به میکروفن حرف اول را می زند. اگر قصد ضبط دوره آموزشی، تدریس، آموزش، امور مربوط به خوانندگی ، سخنرانی و .. را دارید، استفاده از یک مدل میکروفون عالی و تجهیزات صدا مناسب، واجب و ضروری است.

تاریخچه تولید میکروفون

میکروفون در دهه 1870 پا به عرصه محصولات حوزه موسیقی گذاشت. در اوایل ورود این محصول، مدل های گوناگونی از آن ساخته شد. شرکت ها و برند های مختلف در تلاش بودند تا با گذر زمان، میکروفن های مدرن تر و قوی تری را تولید کنند. هر چه زمان می گذشت، ویژگی و آپشن های فنی این وسیله نسبت به قبل بیشتر می شد.

انواع میکروفون

میکروفون ها بر حسب کاربرد و امکاناتی که دارند، در انواع مختلفی تولید می شوند. در ادامه درباره انواع میکروفون بیشتر صحبت می کنیم.

  • میکروفون خازنی

این مدل میکروفون جز قدیمی ترین و پراستفاده ترین نوع میکروفون شناخته می شود. میکروفون خازنی به دلیل کیفیت زیر ساختی که دارد، کیفیت صدای عالی را به گوش شنونده می رساند. از این میکروفون برای کارهای حرفه ای مانند ضبط موزیک و صداهای ساز های مختلف استفاده می شود.

  • میکروفون پویا

این میکروفون ها برای مکان های خاصی مانند استدیو های ضبط کاربرد دارند. به دلیل مقاومت بسیار خوب و قیمت مقرون به صرفه، از طرفداران زیادی برخوردار هستند.

  • میکروفون های کاندنسر: این نوع میکروفون کمی پر پیچ و خم تر از دو نوع قبلی هستند. اگر به دنبال خروجی صدایی نرم و خوب هستید، به سراغ میکروفون های کاندنسر بروید. این میکروفون قادر است صدا را از جهت های مختلف دریافت و منتقل کند.
  • میکروفون های یقه ای: تقریبا همه ما برای یکبار هم که شده این میکروفون ها را رویت کرده ایم. از این میکروفون بیشتر برای ضبط برنامه ، ضبط آموزش، سخنرانی و … استفاده می کنند.

چه برند از میکروفون در بازار به فروش می رسند؟

امروزه کمپانی های مختلفی اقدام به تولید و فروش میکروفون کرده اند. برند بویا، یانمای، کامیکا، جی بی ال، وکال و ماونو بخشی از برند های معروف در بازار هستند.

قیمت میکروفون چقدر است؟

هر برند طبق ویژگی هایی که روی محصول خود اعمل می کند، قیمت منحصر به فردی را نیز مشخص می کند. میکروفن هایی که امکانات بیشتری دارند، به طبع قیمت آن ها نیز بیشتر خواهد بود.

خرید میکروفون

شما می توانید طبق بودجه و کاربردی که مدنظر دارید، میکروفون خود را خریداری کنید. اگر در زمان استفاده ، حرکت زیادی را باید انجام بدهید، به سراغ میکروفن های بی سیم بروید.

اما اگر قصد دارید، هزینه آنچنانی صرف خرید میکروفون نکنید، بهترین گزینه، میکروفون های با سیم است.

اگر اهل هنر و ضبط موسیقی هستید، باید میکروفنی را خریداری کنید که تمامی ملاک های لازم برای بهبود ، کیفیت و رکوردر صدا را داشته باشد.

در زمان خرید درباره برند، بهترین مدل های میکروفون و امکانات آن ها تحقیقات و جست و جوی بیشتری انجام دهید.

نتیجه گیری

میکروفون ها برای ضبط، کیفیت انتقال صدا و بهبود صدای موسیقی ساخته شده اند. هر نوع از میکروفون کاربرد مخصوص به خود را دارد.

ما در فروشگاه PROAVL می توانیم، بهترین محصول ها را با دوامی بالا به دست شما برسانیم.

در صورت نیاز و راهنمای ثبت سفارش میکروفون با پشتیبانی ما در ارتباط باشید.

Show sidebar

هیچ محصولی یافت نشد.